010 422 52 44
info@hanson.eu
Geschiedenis
photo
Na een lange tijd zelf als artiest op de planken te hebben gestaan besluit Martin Hanson in 1969 om een eigen artiesten-en evenementenbureau te beginnen. Internationaal Theater-en Organisatiebureau Hanson werd tevoorschijn getoverd!
photo
Guus van der Kaaden, de huidige eigenaar van het bedrijf, komt enige jaren na de oprichting bij Martin Hanson werken.
photo
Hanson organiseerde reeds vele publieksevenementen, openingen van Rijkswegen, Koninginne- en Bevrijdingsdagen en de legendarische Rotterdam Pittsburgh Regatta.
photo
Op 3 oktober 1984 organiseerden wij het 1e Zondagochtendconcert in de Doelen te Rotterdam. Een activiteit waar wij bijzonder trots op zijn. Een fenomeen bekend tot ver buiten de stadsgrenzen. Inmiddels vieren wij dat we al 25 jaar deze geweldige concerten mogen organiseren.
photo
Op 1 januari 1992 besluit martin Hanson het rustiger aan te gaan doen. Guus van der Kaaden neemt het bedrijf van Martin Hanson over en is sindsdien de eigenaar van het bureau.
photo
Sinds jaar en dag draagt Hanson haar steentje bij aan de Rotterdamse samenleving. Mooi voorbeeld zijn de Witte Bedjes. Een evenement in de Doelen te Rotterdam waarbij zieke en gehandicapte kinderen rond de Sinterklaastijd een gezellig concert bijwonen, Sinterklaas komt langs en ze krijgen cadeau's. Hanson verzorgt en begeleidt het entertainment.
photo
Guus van der Kaaden krijgt uit naam van de burgemeest Opstelten de Erasmus; een onderscheiding als ere-burger van Rotterdam. Deze onderscheiding krijgt men voor inzet op cultureel en maatschappelijk vlak voor de inwoners van Rotterdam en omgeving.
photo
En de toekomst? Wellicht een toekomstige samenwerking met u...
1 2 3 4 5 6 7 8 9
copyright © Hanson.eu 2010. designed by Jaxestudios.com